Experience distant continentsfrom close by
lori
Home > Tropische Vissen

Tropische Vissen

Tropische vissen zijn vissen die in tropische wateren leven. Deze wateren hebben een temperatuur die ligt tussen de 22 en de 28 graden Celcius. Bij deze temperaturen kunnen tropische vissen het beste leven. De Orchideeën Hoeve beschikt over een tropische tuin waar optimale leefomstandigheden zijn gecreëerd voor tropische vissen. In deze tuin leven dan ook zeer veel verschillende soorten tropische vissen. Veel van deze soorten tropische vissen zijn niet meer in de natuur te vinden, maar wel in de Orchideeën Hoeve. Dat maakt de Orchideeën Hoeve zo speciaal.

 

Tropische vissen met eigen ogen bewonderen

Wil je tropische vissen in het echt beleven? Kom dan naar de Orchideeën Hoeve. In de Tropische tuin van de Orchideeën Hoeve vindt je vele soorten tropische vissen die je met je eigen ogen kunt bewonderen. Veel tropische vissen vindt je nergens meer terug in de natuur. Het is dus alleen mogelijk om deze tropische vissen te bewonderen op speciaal gemaakte locaties, zoals bij de Orchideeënhoeve. De tropische tuin van de Orchideeën Hoeve is een nagemaakt stukje oerwoud die speciaal ingericht is voor de omstandigheden die nodig zijn voor tropische vissen om te kunnen leven.

 

Meer weten over tropische vissen?

Als je meer te weten wilt komen over tropische vissen, kom dan naar de Orchideeën Hoeve! Doordat er heel veel verschillende soorten tropische vissen leven in de tropische tuin en deze door ons worden verzorgd, weten wij heel veel van ze af. Is het niet mogelijk voor je om naar de Orchideeën Hoeve te komen, maar wil je wel meer weten over de Orchideeën Hoeve? Ga dan naar het VVV kantoor voor meer informatie.