Experience distant continentsfrom close by
lori
Home > Dagje uit Giethoorn

Dagje uit Giethoorn

Gezellig een dagje uit in Giethoorn: Het is mogelijk bij de Orchideeënhoeve. U kijkt uw ogen uit. De Orchideeënhoeve beschikt over de grootste vlindertuin van Europa: De Vlinder Vallei. Alleen deze tuin maakt de Orchideeënhoeve al waardig voor een leuk dagje uit in Giethoorn! Maar er is meer. Er zijn nog diverse andere tuinen, waaronder de Tropische Tuin, de Taiwanese Tuin en de Maleisische Tuin. Naast tuinen, biedt de Orchideeënhoeve ook nog een kwekerij, worden er workshops gehouden, is er een winkel en een restaurant waar u heerlijk kunt eten!

 

Dagje uit in Giethoorn als combinatietrip

De Orchideeënhoeve is ook zeer geschikt als dagje uit vanuit Giethoorn. De afstand van Giethoorn naar de Orchideeënhoeve bedraagt slechts 27 kilometer. Er worden regelmatig combinatietrips georganiseerd met Giethoorn, waarbij u Giethoorn kunt ontdekken vanuit een bootje. Deze combinatietrip van een dagje uit in Giethoorn is geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Regelmatig organiseert de Orchideeënhoeve diverse combinatietrips, neem een kijkje op onze website en kom eens langs voor een dagje uit in Giethoorn!

 

Lekker eten met een dagje uit in Giethoorn

De Orchideeënhoeve beschikt niet alleen over diverse schitterende tuinen, er is meer! Zo kunt u heerlijk eten in ons eigen restaurant. Heerlijk als u honger heeft na een dagje uit in Giethoorn! In het restaurant proeft u de sfeer van een gastvrije eetgelegenheid midden in de jungle. Zo kunt u uw dagje uit in Giethoorn afsluiten met een heerlijk gevulde maag. De kok zal uw verwachtingen overtreffen met heerlijke gerechten die u kunt kiezen bij het buffet!