Experience distant continentsfrom close by
lori
Home > Dagje uit Friesland

Dagje uit Friesland

Een dagje uit in Friesland, dat is iets waarvoor de Orchideeënhoeve een zeer geschikte bestemming voor is. Zo zijn er verschillende tuinen aangelegd, onder meer een Tropische Tuin, een Taiwanese Tuin, en Maleisische tuin en een Vlindertuin. Ook beschikt de Orchideeënhoeve over een kwekerij, waar de wortels van de Orchideeënhoeve liggen. Hier wordt een enorme diversiteit aan orchideeën op professionele wijze gekweekt. Kortom: U zult uw ogen uitkijken wanneer u een dagje uit gaat in Friesland naar de Orchideeënhoeve!

 

De Orchideeënhoeve voor een dagje uit in Friesland

Ook vanuit Friesland is de Orchideeën zeer geschikt als dagje uit. Als u woonachtig bent in Friesland, of op vakantie: Het maakt niet uit. De Orchideeënhoeve is altijd een mooie gelegenheid voor een dagje uit in Friesland. Naast de schitterende tuinen van de Orchideeënhoeve, is er nog veel meer te beleven. Zo beschikt de Orchideeënhoeve over een eigen restaurant, bieden wij regelmatig workshops aan en is er een winkel gespecialiseerd in orchideeën. Zelfs is het mogelijk om te trouwen bij de Orchideeënhoeve! Kortom: De Orchideeënhoeve is zelfs meer dan een dagje uit in Friesland!

 

Dagje uit met combinatietrip van de Orchideeënhoeve

Er zijn diverse combinatietrips mogelijk voor een dagje uit in Friesland voor de Orchideeënhoeve. Elk jaar organiseert de Orchideeënhoeve een aantal leuke combinatietrips. Deze combinatietrips zijn geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Om van uw dagje uit in Friesland een onvergetelijke dag te maken, bieden wij deze combinatietrips aan. Dit doen wij in samenwerking met andere organisaties. Op deze manier wordt het nóg aantrekkelijker om de Orchideeënhoeve te bezoeken voor een geslaagd dagje uit in Friesland.