Experience distant continentsfrom close by
lori
Home > Bezienswaardigheden Friesland

Bezienswaardigheden Friesland

De Orchideeënhoeve gelegen in Luttelgeest is een van de mooiste bezienswaardigheden nabij Friesland. De afstand van Lemmer tot Orchideeënhoeve is bijvoorbeeld slechts 16 kilometer, waardoor de Orchideeënhoeve zeer aan te bevelen is als bezienswaardigheid nabij Friesland, als u hier op vakantie bent. Maar natuurlijk als inwoner is de Orchideeënhoeve ook een van de mooiste bezienswaardigheden van Friesland!

 

Meer dan alleen een bezienswaardigheid

U kunt niet alleen bij de Orchideeënhoeve terecht als bezienswaardigheid nabij Friesland. De Orchideeënhoeve heeft meer te bieden! Zo worden er trouwerijen gehouden, maar er worden ook workshops over bloemschikken gegeven. Maar dit is nog niet alles: De Orchideeënhoeve beschikt ook over een restaurant, waar u heerlijk kunt eten, en er is een speciale orchideeën winkel. Dit alles maakt de Orchideeënhoeve tot een van de meest schitterende en uitgebreide bezienswaardigheden van Friesland.

 

Combinatietrips met schitterende bezienswaardigheden in Friesland

De Orchideeënhoeve biedt een aantal leuke combinatietrips aan voor groepen vanaf 10 personen waar u schitterende bezienswaardigheden zult bewonderen! Zodoende maken wij het mogelijk dat u onze schitterende tuinen kunt bezichtingen in combinatie met andere bezienswaardigheden in de buurt! Zo kunnen wij u gegarandeerd een bijzondere dag aanbieden, met gegarandeert de mooiste bezienswaardigheden van Friesland. Indien u meer informatie wenst, kunt u kijken bij het overzicht combinatietrips op onze website, of belt u met 0527 - 202875.

 

 

Talen en>nl YahooKw 
Friesland